KOP_ SITTARD

SALON.  BAR.
FOLLOW US
info@kopsittard.nl
046 204 4282
Image Alt
creativiteit & samenkomen

Kop

Over ons

Wij zijn kop

Kop Sittard is een uniek concept op de hoek van het drukste winkelkruispunt van Sittard. Bij Kop vind je alles wat met een kop te maken heeft. De gespecialiseerde knip- en kleursalon met een gezellige koffie- en lunchbar zorgt voor een levendige sfeer. De kleurspecialisten zijn altijd op het gebied van de nieuwste haartrends, terwijl de barista’s ervoor zorgen dat jij geniet van een heerlijk kop koffie. Dat zorgt ervoor dat je altijd met een tevreden kop naar huis gaat! Er wordt gemerkt met kwalitatieve merken als Goldwell, KMS Hair, Eleven Australia en Tailors Grooming. Kop is daarom de ideale plek om even tot rust te komen, een moment voor jezelf te pakken óf de dag goed te beginnen met een heerlijke cappuccino. Laat je verwennen in de kappersstoel of spendeer de dag op ons zonnige terras met een verse smoothie of zoete lekkernij. Laat het aan ons over om te zorgen voor jouw knappe Kop!

KAPSALON

Voor een knappe kop moet je bij ons zijn! Wij zijn een gespecialiseerde knip- en kleursalon en werken met de beste producten van Goldwell, KMS, Tailors Grooming & Eleven Australia

KOFFIEBAR

Kop is meer dan alleen een Kapsalon! In onze gezellige koffiebar en shop kun je de hele dag terecht voor een goede kop koffie, cappuccino, speciale thee soorten of heerlijk vers gebak.

een gezellig team

ONZE KOPPEN

eigenaar en knip- & kleur topspecialist

Bram

partner, branding expert & barista

Romy

Knip- & kleur topspecialist

Chantal

Knip- & kleur specialist

Romy

Knip- & kleur specialist

Sylke

Knip- & kleur specialist

Karilee

salon assistent & barista

Cindy

salon assistent & uitgroei specialist

Robin

9859
haren geknipt
8197
Koffies gezet
1143
Gebakken taart
2197
mixed smoothies